Searching

1 Inleiding

Hoge bergtoppen, schitterende vergezichten. Verlaten valleien, eenzaam en stil. Woeste stormen en ruige zeeën, en dan toch telkens weer de stralende zon die onze aarde komt verlichten. Zo is de natuur en zo is ook ons leven. De turbulentie van het leven brengt ons, naast blijdschap en plezier ook pijn, verdriet, spanning en angst; waardoor er energetische wonden zullen ontstaan. Vroeg of laat zal de ziel deze wonden, via emotionele, mentale of lichamelijke ongemakken, aan ons kenbaar maken. Je ziel wil je duidelijk maken wat het verlangt, wat jij nodig hebt.

 

Gerry Dijkstra

Voel jij jouw ziel, als een stille aanhoudende stem vanuit het donker roepen? Een stem die jou vertelt dat er iets niet klopt? Dan is het tijd om te luisteren. Om van koers te veranderen. Om het heft in eigen handen te nemen.

 

 

 

Terug naar jouw oorsprong

Tijdens het Pad van eigen wijsheid maak je via Sjamanistische healing ceremonies en creatieve oefeningen opnieuw contact met het verlangen van jouw ziel. Je reist terug op je pad, terug naar jouw oorsprong. Dit is de plek waar je jouw genezend geschenk, jouw unieke talent ontdekt dat jou helpt om uit de schaduw te komen en weer in het licht te gaan leven. Onderweg geven we aandacht aan de wonden die je tijdens je levensreis hebt opgelopen en laten we helen wat geheeld mag worden. Altijd in verbinding met de aarde en de kosmos, begeleid door de kracht van plant en dier.

 

Roeping ontdekken

Vanuit jouw oorsprong reizen we naar jouw lotsbestemming en ontdekken de roeping waarmee je geboren bent. Je laat belemmerende overtuigingen los, leert de kracht in jezelf te zien en geeft je levensmissie bestaansrecht. Hierdoor loop je steeds makkelijker het pad van jouw eigen wijsheid en blijf je dicht bij je eigen verlangen, je eigen geluk.

 

Zonder moeten

Deze reis geeft je inzicht en helpt je te helen. Naast ontspannen en niks hoeven maak je jouw eigen manifest; je brengt jouw verhaal in woord en beeld zodat het voor je kan werken, je leven lang.

 

De opleiding is nog in ontwikkeling. Je kunt je dus nog niet aanmelden. Wil je op de hoogte blijven zet dan je naam op mijn lijst zodat ik je mijn nieuwsbrief kan sturen.